USA piacra lépés - teljes eljárás (Full Market Entry)

Fredricks & von der Horst ügyvédi iroda a piacra lépés teljes folyamatában áll a nem amerikai cégek rendelkezésére, akik áruikkal illetve szolgáltatásaikkal terjeszkedni kivának az USA piacán. A jogi szolgáltatások teljes skáláját nyújtjuk ügyfeleink számára, amelybe beletartozik:

  • a legkedvezőbb cégforma megtalálása és cégalapitás
  • menedzseri és alkalmazotti szerződések letárgyalása és megirása
  • szabadalom és védjegy regisztráció
  • ha szükséges, amerikai üzleti vizumokkal kapcsolatos eljárások (pl. E, L, és O vizumok)
  • kereskedelmi bérlet és ingatlan szerzés
  • engedélyek megszerzésével, technológia áthelyezésével kapcsolatos kérdések
  • üzleti tartozások és általános birósági eljárások.


Általános tanácsadás

Általános tanácsadóként állunk ügyfeleink rendelkezésére olyan területek vonatkozásában, amelyeket mi személyesen nem vállalunk (pl. bizonyos birósági eljárások, szabadalmi pereskedés). Ezen esetekben olyan kompetens, adott területen specializált tudással rendelkező partnereink tudnak ügyfeleink segitségére lenni, akikkel évek óta kapcsolatban vagyunk és folyamatosan magas szakmai szinvonalon álltak rendelkezésünkre.

Üzleti konzultáció

Kérés esetén vállalatirányitással kapcsolatos konzultációt is vállalunk, például növekedési stratégiai-, piacértékelési- és marketing tanácsadást. Kapcsolataink révén tudunk ajánlani könyvelőket, bankárokat, ingatlanügynököket és más szakmai tanácsadót.


Speciális szolgáltatás

A munkánk egy része annak biztositása, hogy ügyfeleink számára lehetővé tegyük a zökkenőmentes átállást az amerikai piacra. Ehhez hozzátartozik, hogy ügyfeleink tudják a különbségeket az európai illetve az amerikai-kaliforniai jogrendszer között. Ez meghatározó a birósági eljárások értékelésénél, a termékfelelősségnél, az általános szerződési feltételeknél, a vállalat struktúrálásánál az adózás szempontjából, az USA-beli követelések behajtásánál, a legösztönzőbb személyzeti kompenzációs terv kialakitásánál, és más tényezőkkel kapcsolatosan.  

Bizonyos iparágakkal kapcsolatban, pl. a film és a televizió esetében, speciális segitséget nyújtunk a szerzői jog és a “droit morale” különbségeiről, és a rendezői-, szinészi-, irói szövetségek követelményeiről.

Law Offices Los Angeles

Fredricks & von der Horst
Attorneys at Law
12121 Wilshire Boulevard Suite 525
Los Angeles, California 90025

Tel.: 310-820-3600
Fax: 310-820-1832
Email: FV [at] fredrickslaw.com
Internet: www.fredrickslaw.com

Privacy Policy

Law Offices Cologne

Fredricks & von der Horst
Krüthstraße 27
50733 Köln
Germany

Tel.: 0049 700-866 33 746
Fax: 0049 700-329 866 33
Email: kanzlei [at] vonderhorst.de
Internet: www.vonderhorst.de