Munkatársaink

Dennis F. Fredricks

 

Dennis F. Fredricks (Frigyes Dezső) Kalifornia államban bejegyzett ügyvéd. Szakterülete elsősorban a nemzetközi- illetve az egyesült államokbeli üzleti jog. Tanácsadóként segíti magánszemélyek, cégek és kormányszervezetek munkáját az Egyesült Államokban illetve Európában a piacra lépés, terjeszkedési stratégiák, üzleti modellek kialakítása, kedvező szerződéses pozíció elérése, szerzői jogi- illetve védjegy kérdések, üzleti vízumok, finanszírozási kérdések kapcsán. Nemzetközi peres eljárásokban illetve Európa és az Egyesült Államok közötti üzleti kapcsolatok kérdéseiben rendszeresen ajánlják és együtt dolgoznak vele ügyvédi irodák.

tovább

Dr. Rutger von der Horst

 

Dr. Rutger von der Horst együttműködik a Fredricks & von der Horst céggel, elsősorban Németországban és az Európai Unióban nyújt szolgáltatásokat. A médiatörvényekre összpontosít, ami lefedi az e-kereskedelem, a webes hirdetések, az online és offline multimédiás termékek, a szórakoztatóipar (zene, film és rádió), a szerzői jogok engedélyezése és védelme, a versenyjog, a védjegyek és a marketingstratégiák terén kötött szerződések megtárgyalását és megírását.

tovább

Martin Vorbrodt

 

Martin Vorbrodt 2006-ban csatlakozott a Fredricks & von der Horst ügyvédi irodához, gazdagitva irodánkat információs technológiai jogi speciális szaktudással és jelentős tapasztalattal a szellemi alkotások jogában, szabadalmazásban, média jogban és kereskedelmi- valamint üzleti jogban. Jogviták rendezésében és nemzetközi üzleti tranzakciókban szerzett tapasztalatot európai ügyvédi irodáknál és európai cégeknél. Az egyre növekvő igény a védjegy, a szabadalom és az információs technológiai jog iránt teszi elengedhetetlenné a specializációt a szellemi alkotások jogára illetve az üzleti jogra, amely területek Martin Vorbrodt szakterületei.

tovább

 

Law Offices Los Angeles

Fredricks & von der Horst
Attorneys at Law
12121 Wilshire Boulevard Suite 525
Los Angeles, California 90025

Tel.: 310-820-3600
Fax: 310-820-1832
Email: FV [at] fredrickslaw.com
Internet: www.fredrickslaw.com

Privacy Policy

Law Offices Cologne

Fredricks & von der Horst
Krüthstraße 27
50733 Köln
Germany

Tel.: 0049 700-866 33 746
Fax: 0049 700-329 866 33
Email: kanzlei [at] vonderhorst.de
Internet: www.vonderhorst.de